Roots Autoservice Werkplaats

Overgauwseweg 65A - 2641 ND, Pijnacker
T: 015 3693233 E: info@rootswerkplaats.nl

Roots Autoservice Werkplaats logo

Wat vinden onze klanten

Hieronder vind u de ervaringen van de klanten die u zijn voorgegaan.

  • Datum Reactie klant Score
  • 08/06/2024 Altijd goede service Altijd netjes en correct behandeld Altijd komt hij zijn afspraken na Altijd gezellig 10
  • 08/06/2024 Betrouwbaar en kennis van zaken en gewoon een hele fijne vent. 10
  • 08/06/2024 Als nieuwe klant een gezellig kennismakingsgesprek gehad Er wordt goed terug gekoppeld over de te verrichten werkzaamheden en de te verwachten kosten Een blije nieuwe klant ! 10
  • 06/06/2024 Na een beurt zoals gedaan ga je weer ontzorgd de weg op, een prettig gevoel. 10
  • 06/06/2024 Al jaren klant en zeer tevreden 10
  • 03/06/2024 Apk keuring is gedaan. Extra vragen zijn onderzocht en helder beantwoord. 8
  • 30/05/2024 Het is een goed bedrijf, ik kom er al jaren . 10
  • 26/05/2024 Altijd prettig in contact en doen altijd alles in overleg met eerlijk advies. 10
  • 21/05/2024 Al jaren vaste klant, met onderhoud, aankoop, schades enz. De service is hoog. De kwaliteit van het werk is bijzonder goed. Veel garage's versleten door de jaren heen. Maar Roots is ongeëvenaard.Eerlijk advies en goede prijzen. 10
  • 21/05/2024 onderhoud volgens afspraak 8
  • 20/05/2024 Ik kom hier al jaren, goede service, vriendelijk, betrouwbaar, persoonlijk, goed advies, flexibel. 10
  • 10/05/2024 Prima 10
  • 06/05/2024 al meer dan 30 jaar tevreden klant, zegt genoeg denk ik. 9
  • 05/05/2024 Ondanks drukke tijd toch snel geholpen 10
  • 03/05/2024 Na ervaringen met grote onpersoonlijke garagebedrijven een verademing om direct de afspraken te maken met de man die ook het werk uitvoert. Hij heeft prima werk afgeleverd. De volgende servicebeurten gaat hij natuurlijk ook doen. 9
  • 03/05/2024 Zoals altijd informatief vooraf en keurig op tijd afgeleverd. 10
  • 03/05/2024 Bij Roots krijg je altijd goede service, service staat hier nog hoog in het vaandel. Als je auto klaar is en je komt hem halen wordt goed uitgelegd wat er is gedaan en krijg je de defecte en/of versleten onderdelen te zien met uitleg wat er mee was. Ook krijg je een prognose van wat je volgend jaar staat te wachten bij het volgende onderhoud. 10
  • 30/04/2024 altijd eerlijke mensen 9
  • 30/04/2024 Naast uitvoering van de APK en servicebeurt ook altijd aandacht voor andere vragen m.b.t. bijvoorbeeld onderhoud van de auto, omgaan met lakwerkschades en tijdige en adequate vervanging van de banden (winter- en zomerbanden versus all season banden) 9
  • 29/04/2024 Top. 10
  • 27/04/2024 Goede service, snel geregeld! 8
  • 26/04/2024 Goede ervaringen 10
  • 26/04/2024 Goede service en verstand van zaken 10
  • 26/04/2024 Wordt er prima geholpen en maken tijd voor je . Altijd een praatje. 10
  • 22/04/2024 Goede service 10
  • 22/04/2024 Top Mee denkend Betrouwbaar Eerlijk Heel veel kennis van zaken. 10
  • 20/04/2024 Goede vakkundige medewerkers en prima service! Fijn dat er ook overlegd wordt over de uit te voeren werkzaamheden, en een prijsindicatie wordt afgegeven. 10
  • 17/04/2024 Naast goede kennis en zijn passie voor auto’s staat John altijd klaar voor zijn klanten! 10
  • 16/04/2024 Vooraf overleggen en John voert uit wat er is afgesproken. Bij verrassingen overlegd John hoe of wat en denkt mee met de Portemonnaie. Hiernaast is John altijd geïnteresseerd in je persoonlijke leven, wat ik prettig vind. 10
  • 15/04/2024 Je wordt altijd goed geholpen. 10
  • 15/04/2024 Hele fijne garage. Ik kom er al jaren en wordt altijd prettig geholpen. Een hele goede monteur! 10
  • 15/04/2024 APK keuring + reparaties goed uitgevoerd Kosten vooraf duidelijk. Service is uitstekend.. 10
  • 15/04/2024 Heel positief! Hopelijk kan ik nog lang bij deze garage mijn auto laten keuren en dingen laten repareren! 10
  • 12/04/2024 Ik kom er al jaren en John staat altijd klaar! 10
  • 12/04/2024 Problemen worden goed verholpen en auto rijdt als een zonnetje! 9
  • 11/04/2024 nooit eerder als klant midden op de dag langs komen waaien. door meedenken kon ik mijn auto direct laten staan. leenautootje mee en de volgende ochtend vroeg weer omruilen! kortom, uitstekende service! 10
  • 09/04/2024 Goed contact. 10
  • 07/04/2024 Staan altijd voor je klaar 10
  • 04/04/2024 Roots heeft mij snel en vakkundig geholpen tegen een faire prijs. Zeer tevreden met Roots. 10
  • 02/04/2024 Ik kom hier al jaren met tevredenheid. 10
  • 30/03/2024 Fijne garage, met een persoonlijk tintje. 10
  • 27/03/2024 Ik kom hier al over 20 jaar. Voel me altijd welkom en het een bijna familiar gevoel bij hun 10
  • 26/03/2024 Het is een goede garage. Ik ga hem aanbevelen. 10
  • 19/03/2024 Snelle goede service 10
  • 19/03/2024 Eerste keer dat ik hier kwam. Erg vriendelijk, ik ga hier vaker komen. 8
  • 19/03/2024 Wij komen al jaren bij roots. En de service is goed 10
  • 16/03/2024 Er wordt meegedacht en snel gehandeld 8
  • 12/03/2024 Ik zou iedereen aanraden hier je auto in onderhoud te doen. Wordt snel en vakkundig gemaakt. Denkt mee. 10
  • 11/03/2024 Klantvriendelijk en altijd in staat om de klant snel en goed helpen. 10
  • 11/03/2024 Goede service en aardige mensen 10